Babysalmesang i sognesalen

Dato Onsdag d. 23. juni 2021, kl. 10:00
Sted Kirkesvinget 3, 2610 Rødovre

Babysalmesang

Holdstart er udskudt til  onsdag 7. april. Tilmeld jer senest onsdag 24. marts ved at sende email til ibu@roedovrekirke.dk med jeres navne og barnets alder. Babysalmesang er et tilbud for de helt små, 2-10 måneder, og deres mor eller far, på onsdage kl. 10.00-11.30 i sognesalen. Vi synger og danser salmer og sange og bruger rekvisitter som tørklæder og klokker. Man behøver ikke være vant til at synge for at være med. Bagefter hygger vi med kaffe og te. Babysalmesangen ledes af kulturmedarbejderen, og sangen ledsages af organisten på klaver og trompet. Det foregår i sognehuset på Kirkesvinget 3, og koster 180 kr. for 12  gange, som betales kontant første gang.