Babysalmesang i sognesalen

Dato Onsdag d. 31. marts 2021, kl. 10:00
Sted Kirkesvinget 3, 2610 Rødovre

Babysalmesang

Nyt hold onsdag 13. januar Tilmeld jer senest 8. januar ved at sende email til ibu@roedovrekirke.dk med jeres navne og barnets alder. Babysalmesang er et tilbud for de helt små, 2-10 måneder, og deres mor eller far, på onsdage kl. 10.00-11.30 i sognesalen. Vi synger og danser salmer og sange og bruger rekvisitter som tørklæder og klokker. Man behøver ikke være vant til at synge for at være med. Bagefter hygger vi med kaffe og te. Babysalmesangen ledes af kulturmedarbejderen, og sangen ledsages af organisten på klaver og trompet. Det foregår i sognehuset på Kirkesvinget 3, og koster 200 kr. for 15 gange, som betales kontant første gang.