• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 18. august 2020, kl. 19:00

Kom og hør om mulighederne for at blive medlem af dit lokale menighedsråd. Som medlem af menighedsrådet i din kirke, vil du bl.a. få indflydelse på din kirkes liv i fremtiden. Du kan være med til at gøre kirken mere synlig og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Menighedsrådet arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Ud over aktiviteterne, og det at være repræsentant for menigheden, er der mange andre spændende opgaver, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit sogn. Der serveres sandwich og kaffe/sodavand.

Dagsordenen for orienteringsmødet er:
1. Velkomst ved menighedsrådets formand
2. Valg af dirigent
3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsrådsopgaver
4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat
5. Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget
6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, samt orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg
7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet
8. Afklaring af, hvem der eventuelt er interesseret i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september

Orienteringsmøde MR-valg