• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 15. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Stil op til dit lokale menighedsrådsvalg 2020 og brug din stemme. Vil du være med til at gøre en forskel for lokalsamfundet? Fællesskabet i vores sogn? Og din lokale kirkes liv i fremtiden? På valgforsamlingen har du mulighed for at stille op til menighedsrådsvalget og blive valgt ind i dit lokale menighedsråd. Alle fremmødte folkekirkemedlemmer over 18 år fra sognet kan deltage, stille op og stemme.

Valgforsamlingerne afholdes den 15. september i hele landet

Dagsordenen for valgforsamlingen:
1. Velkomst ved formanden for valgbestyrelsen
2. Valg af dirigent
3. Formanden for menighedsrådet beskriver menighedsrådets opgaver, kompetence og hidtidige arbejde
4. Opstillingen af kandidater til menighedsrådet
5. Kandidaternes egen præsentation
6. Debat og mulighed for spørgsmål til kandidaterne
7. Gennemgang af afstemningsreglerne ved valgbestyrelsen
8. Skriftlig og hemmelig afstemning
9. Optælling af stemmer og annoncering af afstemningsresultatet ved valgbestyrelsen
10. Valg af stedfortrædere efter samme procedure